#10 En helg med mellanlandning!

Idag är det Söndag och vi har precis avslutat ett varmt och förbannat svettigt rep. Det blir lätt så i denna tropiska hetta som just nu ligger som ett täcke över vårat avlånga land. Vi är just nu uppe i en gigfri helg mellan två helger fyllda av gig, en så kallad mellanlandning!

————-
Under förra helgen lirade vi på Rockviken i Frövi under Fredagen. Det var ett bra drag och vi fick ett bra mottagande av såväl publik som gäster. Vi kommer gärna tillbaka dit under nästa års upplaga!

Lördag började med en kort sovmorgon med efterföljande packning av backline och instrument i Martins kärra. Sedan ställde vi in siktet på Östkusten och orten Öregrund!

Vi skulle agera förband till eminenta Imperial State Electric senare på kvällen. Men innan det åkte vi bil i ca 3 timmar, riggade våra grejer och soundcheckade. Efter det var det dags att utforska Öregrunds stad och gator. Det var en riktigt trevlig och mysig liten ort! Båtar, människor och uteserveringar var det banimej överallt. Väldigt härligt må jag säga!
Giget gick väldigt bra! Stor scen = mycket rörelse, hopp och sparkar, vilket vi gillar!
 

Efter giget drack vi bärs och träffade en massa härliga människor som vi avnjöt en fantastisk sommarnatt tillsammans med! En härlig promenad och ett nattbad senare låg vi i våra hotellsängar och snarkade gött!

Det var en kanonhelg!

——————

Under nästa vecka skall inte mindre än 3 gigs avverkas!

– 7 Augusti, Torsdag: Under Torsdagen spelar vi mitt i Örebros centrum på ett av deras torg. Vi öppnar upp för Per Granberg samt Generalerna!

– 8 Augusti, Fredag: Under Fredagen spelar vi på eminenta Ingbofestivalens scen! Kom dit för bövelen!

9 Augusti, Lördag: Under Lördag har vi fått den stora äran att förbanda Siphon Fuel på smått legendariska Sticky Fingers! Där har många välkända band spelat, så det känns väldigt kul att det nu är vår tur!

 

Med andra ord blir det en fullspäckad vecka som kommer att gå i rockens tecken!

Hoppas att vi ses där ute!

Se till att gilla oss på Facebook (www.facebook.com/thehawkinsswe), lyssna på oss på Spotify och kolla våra videos på vår Youtube-kanal (www.youtube.com/user/HawkinsTheBand).

 

Ha det kanoners!

// Micke, The Hawkins

You may also like...