12# Tredagarstrippen!

Tjena hopp i topp!

Under helgen som gick avverkade vi inte mindre än 3 gig! Vi spelade i städerna Örebro, Ingbo och Göteborg

———————-

Finalen och höjdpunkten var givetvis Lördagen: Gig på Sticky Fingers i Göteborg!

Efter mången timme instängda i en fin Saab anlände vi till Västkusten. Några svordomar och skrik senare, som utlöstes av vägarbete, hittade vi fram till Sticky Fingers. Direkt gjorde vi de vanliga procedurerna:

  • Parkera
  • Lasta grejer ut ur bil och in på stället
  • Prata med arrangör
  • Utförande av soundcheck
  • Äta en fin bit mat

Då allt detta var avklarat kunde vi äntligen sätta oss ned och pusta ut för en sekund eller två. Dock lockade Göteborgs gator och vi gav oss ut på en sväng för att se oss omkring.

——–

Efter rundturen hade folk börjat rulla in på stället. Det var prat, bärs och folk överallt. Extra kul var att min Far och Farbror, som bor i Göteborg, dök upp. Nerverna började sakta men säkert komma, men det gjorde mig bara ännu mera taggad!

Till slut slog klockan 22.30 och vi rörde oss mot scenen!

———

Ungefär 40 minuter senare var vi klara! Vi var svettiga och trötta men ack så förbannat glada! Detta kan nog ha varit ett av våra bästa gig någonsin, om inte det bästa! Responsen var bra och vi fick väldigt många ryggdunkningar och positiva kommentarer efteråt. Vi lyssande sedan på Siphon Fuel och minglade runt bland folket!

Någon timme senare rullade vi ut från storstan och styrde motorhuven mot Arboga. En trött och skrattfylld resa senare så var vi hemma. När jag la mig på Albins soffa och såg att klockan slog 05.46. Sedan somnade jag fortare än vad jag någonsin gjort tidigare!

————

Det som jag tar med mig allra mest från helgen är att det är verkligen SÅHÄR som jag vill leva. Jag vill umgås med mitt underbara band varje helg och dela den glädjen som vi alla känner när vi spelar. Det är då jag är som lyckligast!

Ha det göttast!
// Micke, The Hawkins

You may also like...