13# Hösten har nu anlänt!

Hej gott folk!

Idag är det Söndag den 7:e September. Det är EXAKT 3 månader sedan som vi öppnade upp Lördagen på årets upplaga utav Sweden Rock Festival. Än idag kan jag drömma mig tillbaka och njuta av blotta tanken att vi har spelat där. Det var en riktig milstolpe för mig och för hela bandet.

————

Som sagt, 3 månader senare är det nu September och efter en fantastisk sommar hade vi förra lördagen (30 Augusti) en fin avslutning i vår kära hemstad Arboga. Det var en kanonkväll på många sätt och jag vill passa på att tacka er alla som kom dit och lyssnade, skrek och sjöng med! Det betyder oerhört mycket för oss.

————-

Nu har det gått 1 vecka in i September och vi är nu MITT UPPE i tider av låtskriveri. Planen är att i slutet av året börja spela in nästa alster, och till dess skall ett visst antal musikbitar vara skriva, arrangerade och klara. Så vi har, med andra ord, ett mycket stort jobb under arbete.

Vi ser fram emot detta något enormt! Det skall bli fantastiskt kul, vi är mer taggade och inspirerade än någonsin att skriva musik!

——

Nu när vi går in mot mörkare tider, ber jag er alla lyssna på vår senaste EP som finns på Spotify:

Hawkins – Guantanamo Bassline

Lyssna på den, dela den och spara den i alla er spellistor! Glöm inte heller att gilla oss på Facebook och dela vår sida:

https://www.facebook.com/thehawkinsswe

 

Ha det fantastiskt fint och deppa inte ned er i höstmörket. Omfamna det, och gör det till någonting bra!

// Micke, The Hawkins

 

You may also like...