14# Uppdatering i mörkret!

Det närmar sig slutet av Oktober och mörkret har nu riktigt börjat att smyga sig på. Under denna årstid tenderar tempo och humör hos mången människa att gå ned. Detta är inte fallet för oss!
I drygt 1 månad nu har vi varit inne i vår underbara replokal. Där inne har vi filat, slipat, snickrat och hyvlat material till ett kommande fullängdsalbum! Arrangemang och uppbyggnad? Val av tonart? Synkop eller rakt? Dessa är några av de saker som vi klurat och klurar på.

Jag skall inte sitta här och påstå att vi närmar oss slutet av låtskrivandet, men vi är åtminstone en mycket bra bit på väg!

———————–

Utöver låtskriverier, har vi gigat ett par gånger sen jag senast uppdaterade. Blandat annat på eminenta krogen Bankiren i Västerås den 20 september och privat MC-fest i Kungsör den 18 Oktober.

Under föregående helgen, d.v.s. 24-25 Oktober, hade vi helgen med stort H. Vi gigade dubbelt (Fullband + Akustiskt) på årets upplaga av Tattoo Mess i Örebro. Det var en helt fantastisk helg! Mycket folk och mycket öl, och Albin gjorde en "stark" förbättring av hans ben. Jag tänker faktiskt inte skriva något mer om detta……. jag ber er istället att kika på den här länken till en vlogg från helgen:

Den sammanfattar det mesta!

———————–

Imorgon, Fredag 31 Oktober, lirar vi på Hantis i Köping tillsammans med Wolf och Pasted. Det kommer förmodligen att bli en alldeles förträfflig kväll med mycket öl, folk och rock i lite olika tappningar! Hoppas att ni dyker förbi. Evenemang:

https://www.facebook.com/events/608505552599646

———————–

Och som alltid; Dela gärna vår sida, våra videos, lyssna på oss på Spotify etc. (www.facebook.com/thehawkinsswe)

Tack och bock!

// Micke, The Hawkins

You may also like...