#2 Den sibiriska tundran..

Att resa på snöiga och isiga vägar på den sibiriska tundran är något som inte direkt står överst på min bucketlist. Men med sagt (skrivet) så är det precis det jag gör just nu. Lite halvt bakis, svettig och lite hungrig sitter jag instängd med 8 andra mäniskor. Det är mina 3 älskade hökmedlemmar samt de 5 medlemmarna i 4aprils entourage. Vi lämnade Yekaterinburg för ett par timmar sedan och nästa anhalt är Cheylabinsk. 

Men vi börjar i den rätta kronologiska ordningen. Efter ca 7 timmars resande kom vi igår Fredag fram till Yekaterinburgs flygplats runt lunchtid lokal tid. Någon timma senare blev vi hämtade av 4aprils chaufför och blev skjutsade till vårt hostel där vi skulle spendera nattens skönhetssömn.

Kort därefter, mötte vi upp hela 4aprils och runt kl.16.30 drog vi alla till spelstället för rigg och soundcheck. 

Klockan stod på 21.13 när vi stod backstage och inväntade att We Will Rock You skulle börja ljuda ur högtalarna. Direkt när låten drog igång hörde vi hur publiken skrek uppmuntrade och med ens blev vi, om möjligt, ännu mer taggade.

Sedan gick vi upp och drog av ett sjukt bra gig! Vi var bra, ljudet var bra och publiken var helt jävla fantastisk. Dom hade aldrig oss förut, men ändå agerande dom som att vi var deras favoritband. 

Kvällen (och natten) som följde var en stor massiv blandning utav festande och socialisering. Folk i mängder ville ta bild med oss, folk i mängder ville ha Autografer och folk i mängder bjöd på vodka eller annan sprit av okänt ursprung och alla vi pratade med var så sjukt trevliga och tillmötesgående. 
Och efter ha sovit ungefär 3-4 timmar totalt på nästan två dygn så var det sjukt skönt att ungefär kl.03.34 dunka huvudet i kudden och snarka som en gris.

Här nedan ser ni ett vackert stycke post-gig-bild:

FB_IMG_1478953523647

—–

För att sammanfatta lite smått så har denna resa/turné/äventyr inletts helt magnifikt. Och det bästa är att det är 9 kvällar kvar. Den där klassiska söndagsångesten är riktigt långt borta just nu.

Men för att återkoppla till de första orden i detta inlägg så måste jag faktiskt uppdatera min åsikt. 
Att åka i en stor van på den sibiriska tundran med mina 3 bästa vänner är PRECIS och EXAKT det som jag vill göra just nu.


// Micke (kl.16.24 UTC+05)

#thehawkinsband #thehawkins #thehawkins2016 #thehawkinsRUS16 #4Апреля #russiantour #russia #pekelof 

You may also like...