#4 Turnélivet

Vi vaknar i en stad, vi äter frukost och sedan åker vi vidare till nästa stad direkt. Det är en utav turnélivets tråkiga sidor, för det vore kul att se mer av de städer vi besöker. Hittills har vi bara sett städerna genom fönstret på vanen eller genom en snabb vända på kvällskvisten. Det är trist.

Men hallå. Varför har det inte skrivits något om maten ännu? Mat som är så viktigt som Johannes brukar säga. Nåja. Det beror nog mest på att maten, iallafall den vi ätit, oavsett om det är på lokala frukost/lunch-haket eller gigstället inte är direkt utmärkande. Det är väldigt mycket soppa och röror. Sen är det kött av olika slag tillsammans med kolhydrater av olika slag. Dock verkar en "traditionell frukost" vara något av ett icke-ting här. Det är brunch som gäller direkt så ingen frukostmacka, fil och flingor eller en tallrik med gröt etc. Så det kan jag faktiskt sakna lite. Samt att det här med "service mindness" verkar inte existera överhuvudtaget. Kassorna går ofta galet segt och all personal är tafflig samt att dom helt saknar pondus. Det är ganska irriterande haha. 

Sen är det också så, som i väldigt många länder, att vi inte kan dricka kranvattnet. Det kan bli smått frustrerade ibland när man är väldigt törstig. Då måste man antingen springa till närmaste supermarket eller vara smart och ha handlat vatten tidigare. Men vaknar du mitt i natten och saknar vatten, ja då får du helt enkelt finna dig i den situationen haha. Sen det här med Hostels är rätt intressant.Vi har bott i allt från små smutsiga Hostels mitt i stan till feta lägenhetskomplex i förorten. Så det är verkligen varierande kvalitet. Men samtidigt uppskattar man en varm säng, oavsett vilken, om nätterna.

Dock är allting jäkligt billigt. Vilket är ett jäkla plus! 

—-

Igår lirade vi i Nizhny Novgorod. Fy fan. Vilken jävla publik. Bästa spelningen hittills på turnén. Publiken fortsätter att vara fantastiskt bra och det fortsätter att komma fram folk efter spelningen för att ta bilder och berömma oss. Fyfan. Det är så jävla roligt detta.

—-

Idag lirar vi i Ivanovo. Spelning nummer 8 av 10. Vi är alltså strax inne på upploppet av turnén. Det känns vemodigt eftersom dels att det är så fantastiskt kul att spela, publiken är sjukt bra samt att killarna i 4aprils är riktigt bra och roliga människor. Vi har lärt känna dom mer allteftersom och eftersom vi lever så närgånget så känns vi alla som en stor familj vilket är riktigt härligt.

Men ännu är det ej slut.

Nu rullar vi mot Ivanovo!!!

// Micke (kl.13.22 UTC+03)

#thehawkinsband #thehawkins #thehawkins2016 #thehawkinsRUS16 #4Апреля #russiantour #russia #pekelof

You may also like...