#5 Finalen är inledd.

Gårdagen var stressig. Vi alla vaknade i Nizhny Novgorod rätt sent som planerat, men då visade det sig att sångaren i 4aprils hade glömt sin väska på okänd plats under natten. Efter en del telefonsamtal fick vi reda på att hans väska var kvarglömd på Rock Baren som vi spelade på kvällen innan. Detta gjorde dock att vi kom iväg ca 2-3 timmar senare än planerat. Ett pågående vägarbete mellan Nizhny Novgorod och Ivanovo gjorde inte saken bättre.

Vi kom fram i Ivanovo ca kl.20.15 och utsatt gigtid för oss hade varit kl.20.00. Så direkt på plats, började vi rådda och rigga. Kl.20.42 drog vi första ackordet i Alco-hole och därmed var giget igång!

——–

Nu så är vi i Moskva. Vi sov hemma hos Kirill inatt, eller ja imorse. Skönt att sova i en go’ säng och kunna vakna upp utvilad. Morgonduschen är duschad och frukosten är äten.

Fyfan.

Nu börjar finalen!
Idag —> Fassbinder @ Moskva
Imorgon —> Money Honey @ St.Petersburg

Taggen är sjukt jävla hög. Låt oss kicka rumpa ännu mer än vad vi någonsin gjort förut. Detta kommer att bli något utöver det vanliga.

// Micke (kl.13.45 UTC+03)

#thehawkinsband #thehawkins #thehawkins2016 #thehawkinsRUS16 #4Апреля #russiantour #russia #pekelof

You may also like...