#3 Bloggträsket

Hej och Hallå alla Rockbladare!
Ännu en vecka har passerat milleniet och vi har fått mer saker gjorda.

Trummor och Bas är nu helt klart inför den kommande mini-EPn vi talat om tidigare som kommer släppas i Maj. Vi ger oss nu in på gitarrer och sång och ju närmare vi kommer målet – ju mer övertygade blir vi om att detta kommer bli 3 riktigt grymma låtar som vi hoppas och tror att ni alla därute kommer att tycka om. 

Vi har en hel del spelningar på gång och i veckan stod det även klart att vi kommer att spela på Plektrum i Örebro den 2a Maj! Så det kommer bli starten på våran lilla Vår/Sommar-Turné. Hoppas att så många av er som möjligt därute kommer att närvara under denna rockfest.

Vi har även fått igång våran lilla videoblogg och publicerade idag vårat första "Vlogginlägg". Denna gång får ni besäka våran replokal/studio men det kommer att fyllas på med fler Vlogginlägg med rörliga bilder från vägarna, spelningar, fester, studios och andra möten med massa skönt folk!

Del #1 i Videobloggen:
 

 

Det var allt för denna gången! 
Allt gott!
MVH
Albin & The Hawkins

IMG_3592

 

 

You may also like...